Cursus / Workshop

Logo workshop

Wij leren u tijdens onze ééndaagse workshop de vacht van uw hond te toiletteren.  U leert uw hond knippen, scheren of plukken. Door de individuele benadering van de cursist zijn onze workshops voor beginners uitermate geschikt. Er zijn het gehele jaar door workshops, u wacht bij ons dus nooit onnodig lang voor u terecht kunt.

TessWorkshop

Uw hond:

Alleen een schone vacht laat zich fijn bewerken, vergeet dus niet de hond een dag van tevoren zorgvuldig te wassen, droog te föhnen en de vacht klitvrij te borstelen. Zorg dat uw hond goed uitgelaten is maar houdt hem wel schoon en droog voor een mooier resultaat.

Honden dienen aangelijnd binnen te komen .

Let op, honden met vlooien worden geweigerd!

Materiaal

Er wordt gewerkt met professioneel trimmateriaal, vanzelfsprekend is dit bij de workshopprijs inbegrepen. Goed gereedschap is immers het halve werk. Heeft u zelf reeds materiaal gekocht en wilt u daar mee werken dan kan dat natuurlijk ook. Mocht u trimmateriaal willen aanschaffen dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Dagindeling:

De dag start om 9.30 uur en na het genot van een kopje koffie gaat u uw meegebrachte hond toiletteren. Na de lunchpauze en een plaspauze voor de hond werken wij door tot uw hond gereed is. Om ca. 15.00 uur wordt de workshop beëindigd, of eerder als uw hond eerder gereed is.

Kosten:

Kleine hond € 180,00 –  Grote  hond € 225,00

Na uw aanmelding reserveren wij gedurende 14 dagen een plaats voor de door u gekozen workshop, om u de gelegenheid te geven de betaling in orde te maken. Het cursusgeld dient u over te maken op iban nr: NL67ABNA0564278327  t.n.v. trimsalon nesselande met vermelding van de datum workshop. Wanneer de betaling bij ons binnen is ontvangt u per omgaande een bevestiging, daarmee is uw aanmelding definitief.

Wegens de beschikbare ruimte kunnen er geen andere, dan de cursist, worden toegelaten. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk tot 3 weken voor aanvang van een cursusdag. Restitutie van het lesgeld zal worden verleend, minus € 25,– reserverings- en administratiekosten. Restitutie van het lesgeld of het op een ander tijdstip inhalen van een cursus dag is niet mogelijk wanneer de cursist een geplande cursusdag absent was. Mocht een cursusdag door overmacht door trimsalon nesselande geannuleerd worden, wordt het cursusgeld per omgaande gerestitueerd of de cursusdag op een ander moment ingepland. Vooruit betaalde cursusdagen, dienen binnen een jaar na factuurdatum bezocht te worden. De cursist kan na deze datum geen aanspraak meer maken op resterende cursusdagen of restitutie van het cursusgeld.  De cursist is te alle tijden zelf verantwoordelijk voor de hond welke hij als “kappersmodel” meebrengt. Over de toegepaste trim/kniptechtniek als mede het getoiletteerde model is geen reclame mogelijk. Honden met gedragsproblemen moeten wij helaas weigeren.  Trimsalon Nesselande is nimmer aansprakelijk voor eventueel beschadiging, vermissing of zelfs overlijden van de hond welke door de cursist wordt meegebracht.  Foto’s en/of video opnamen tijdens de cursus gemaakt, mogen door Trimsalon Nesselande vrijelijk gebruikt worden als les materiaal, voor reclame doeleinden en/of voor publicatie op internet. Het is een ander niet toegestaan zelf foto en/of video opnamen te maken zonder schriftelijke toesteming van Trimsalon Nesselande.